313-827-6850
Miller Elementary

Mustang Week Ahead- January 15

Greetings Miller Family,

We hope that you are all keeping warm and safe. This week, we are expecting extremely cold temperatures. It is crucial that all students are dressed warm in cold weather gear each day. Please do not drop students off in the morning before 8:30am. It is too cold to wait outside and school doors do not open for students until 8:30am for breakfast.

نأمل أن تكونوا جميعًا دافئين وآمنين. نتوقع هذا الأسبوع درجات حرارة شديدة البرودة. من المهم أن يرتدي جميع الطلاب ملابس دافئة للطقس البارد كل يوم. يرجى عدم ترك الطلاب في الصباح قبل الساعة 8:30 صباحًا. يكون الجو باردًا جدًا بحيث لا يمكن الانتظار في الخارج ولا تفتح أبواب المدرسة للطلاب حتى الساعة 8:30 صباحًا لتناول الإفطار.

MONDAY 1/15: MLK Day- No School الاثنين 1/15: يوم MLK – لا مدرسة

TUESDAY 1/16: Welcome Back to School- Early Release/ Dismissal at 2:25pm الثلاثاء 1/16: مرحبًا بكم في المدرسة – الإصدار المبكر/المغادرة الساعة 2:25 مساءً