313-827-6850
Miller Elementary

Mustang Week Ahead- December 18

Greetings Mustang Family,

We have made it to the last week of school for 2023. This week is going to be exciting for everyone as we countdown the days until the WINTER BREAK.

لقد وصلنا إلى الأسبوع الأخير من المدرسة لعام 2023. سيكون هذا الأسبوع مثيرًا للجميع حيث نقوم بالعد التنازلي للأيام حتى عطلة الشتاء.

Our Kindness Club students will be selling CANDY CANES on Monday, Tuesday and Wednesday morning. In honor of spreading kindness, students will be able to BUY A CANDY CANE AND SEND IT TO A FRIEND. The purchased candy canes will be delivered to students on Thursday.

سيقوم طلاب نادي اللطف لدينا ببيع علب الحلوى أيام الاثنين والثلاثاء والأربعاء صباحًا. تكريمًا لنشر الخير، سيتمكن الطلاب من شراء قصب حلوى وإرساله إلى صديق. سيتم تسليم قصب الحلوى المشتراة للطلاب يوم الخميس.

This week is Spirit Week. Our students usually love planning and putting together outfits to match each day’s theme. We encourage everyone to share the spirit of fun and festivities all week. We will share photos of each day here on the blog and on Dojo.

هذا الأسبوع هو أسبوع الروح. عادةً ما يحب طلابنا التخطيط وتجميع الملابس لتتناسب مع موضوع كل يوم. نحن نشجع الجميع على مشاركة روح المرح والاحتفالات طوال الأسبوع. سنشارك صور كل يوم هنا على المدونة وعلى Dojo.

On Friday, Kindergarten, 3rd and 4th grade students enjoyed decorating snowman pancakes. Thanks to SFE, our district’s food service department, Miller students were had a lot of fun decorating and then eating their snowmen pancakes.

استمتعت طلاب الروضة والصف الثالث والرابع يوم الجمعة بتزيين فطائر رجل الثلج. بفضل SFE، قسم خدمات الطعام في منطقتنا، استمتع طلاب ميلر كثيرًا بالتزيين ثم تناول فطائر رجال الثلج.

1st, 2nd and 5th grade students will decorate pancakes on Monday. سيقوم طلاب الصف الأول والثاني والخامس بتزيين الفطائر يوم الاثنين.

PLEASE COMPLETE THIS PARENT SURVEY_ We want to hear from you. This survey will ask you questions about your child’s school, including questions about Open House schedules, culture and climate, student engagement, school environment, and school safety. The results of this survey will be used to help us improve our program’s services to students, families, and our community.  Your responses are anonymous, and no individual results are reported. Thank you for your support. The survey will remain open until Friday, December 22, 2023.

Click on this link to take the survey: Parent/Family Survey Link. A video to explain the survey is linked here.

يرجى إكمال استبيان أولياء الأمور هذا_ نريد أن نسمع منك. سيطرح عليك هذا الاستطلاع أسئلة حول مدرسة طفلك، بما في ذلك أسئلة حول جداول البيت المفتوح والثقافة والمناخ ومشاركة الطلاب والبيئة المدرسية والسلامة المدرسية. سيتم استخدام نتائج هذا الاستطلاع لمساعدتنا على تحسين خدمات برنامجنا للطلاب والأسر ومجتمعنا. ردودك مجهولة المصدر، ولا يتم الإبلاغ عن أي نتائج فردية. شكرا لدعمكم. وسيظل الاستطلاع مفتوحًا حتى الجمعة 22 ديسمبر 2023.

انقر على هذا الرابط للمشاركة في الاستطلاع: رابط استبيان الوالدين/العائلة. يوجد رابط فيديو لشرح الاستطلاع هنا.

MONDAY 12/18: Twin Day- Dress up like a friend الاثنين 12/18: يوم التوأم – ارتدي ملابسك كصديق

TUESDAY 12/19: Unique Sweater Day, Student of Month Celebration, Early Release Dismissal 2:25pm -الخروج المبكر من الخدمة الساعة 2:25 مساءً – الثلاثاء 12/19: يوم السترة الفريد، احتفال شهر الطلاب

WEDNESDAY 12/20: Dress in your Best Holiday Clothes, Bucket Filler Celebration الأربعاء 20/12: ارتدي أفضل ملابس الأعياد، والاحتفال بحشو الدلو –

THURSDAY 12/21: Winter Hat, Scarf and Accessories Day الخميس 21/12: يوم القبعة والوشاح والإكسسوارات الشتوية

FRIDAY 12/22: Pajama Day, Last Day of School until January 8, 2024 الجمعة 22/12: يوم البيجامة، آخر يوم دراسي حتى 8 يناير 2024