313-827-6850
Miller Elementary

Mustang Week Ahead- December 11

Greetings Miller Family,

We hope you are enjoying the warmer temperatures this weekend. All students must wear a coat to school each day. As long as the temperature (real feel) is at least 20 degrees, the students will go outside for recess three times a day.

Please make a habit of checking the cafeteria lunch menu each day. We post the menu on the Mustang Week Ahead each Sunday. There is also a hard copy of the monthly menu in the office. In the case that your child does not like the lunch choices for the day, please ensure that they bring a lunch from home. Students choosing to not eat during lunch is not acceptable.

تحياتي لعائلة ميلر،

نأمل أن تستمتعوا بدرجات الحرارة الدافئة في نهاية هذا الأسبوع. يجب على جميع الطلاب ارتداء معطف إلى المدرسة كل يوم. طالما أن درجة الحرارة (الشعور الحقيقي) لا تقل عن 20 درجة، سيخرج الطلاب للاستراحة ثلاث مرات في اليوم.

يرجى الاعتياد على التحقق من قائمة الغداء في الكافتيريا كل يوم. ننشر القائمة في أسبوع موستانج القادم كل يوم أحد. توجد أيضًا نسخة مطبوعة من القائمة الشهرية في المكتب. في حالة عدم إعجاب طفلك بخيارات الغداء لهذا اليوم، يرجى التأكد من إحضار وجبة غداء معه من المنزل. من غير المقبول أن يختار الطلاب عدم تناول الطعام أثناء الغداء.

Wednesday- Holiday Concert Kindergarten, 1st and 2nd

Thursday- Holiday Concert – 3rd, 4th and 5th

Friday- Roving Chefs at Miller- Students make Snowman Pancakes

December 18- 22: Spirit Week

December 22: Last day of school for 2023

January 8: Return to School 2024