313-827-6850
Miller Elementary

Mustang Week Ahead- November 7

Greetings Miller Family,

The month of November is officially here and it is definitely a busy time for all of us. This week, there is NO SCHOOL on Tuesday for all our students. On Thursday, we have a parent meeting scheduled at 9:15am in the cafeteria. This is a special meeting as we will have several district staff members at Miller to talk to our parents. We encourage you all to join us,

لقد أتى شهر نوفمبر رسميًا وهو بالتأكيد وقت مزدحم بالنسبة لنا جميعًا. هذا الأسبوع، لا توجد مدرسة يوم الثلاثاء لجميع طلابنا. يوم الخميس، لدينا اجتماع لأولياء الأمور في الساعة 9:15 صباحًا في الكافتيريا. هذا اجتماع خاص حيث سيكون لدينا العديد من موظفي المنطقة في ميلر للتحدث مع والدينا. ونحن نشجعكم جميعا على الانضمام إلينا،

While temperatures have not been too bad, we still want to make sure all students are wearing a coat each day. Students should no longer be wearing shorts. Closed shoes must be worn at all times of the year.

على الرغم من أن درجات الحرارة لم تكن سيئة للغاية، إلا أننا لا نزال نريد التأكد من أن جميع الطلاب يرتدون معطفًا كل يوم. يجب ألا يرتدي الطلاب السراويل القصيرة بعد الآن. يجب ارتداء الأحذية المغلقة في جميع أوقات السنة.

During parent teacher conferences, we will have all the Lost and Found items out. If your child is missing a piece of clothing, be sure to check for it.

خلال اجتماعات أولياء الأمور والمعلمين، سنقوم بإخراج جميع العناصر المفقودة والتي تم العثور عليها. إذا كان طفلك يفتقد قطعة من الملابس، فتأكد من التحقق منها.

We have transitioned students to indoor lineup in the morning. Please keep in mind that doors open at 8:30am for those who want to eat breakfast in the cafeteria. At 8:45am, all students may enter and wait outside their classroom for their teachers. If students are not eating breakfast, they should be dropped off at 8:45am. There is NO SUPERVISION before 8:30am.

لقد قمنا بنقل الطلاب إلى التشكيلة الداخلية في الصباح. يرجى الأخذ في الاعتبار أن الأبواب تفتح في الساعة 8:30 صباحًا لأولئك الذين يرغبون في تناول وجبة الإفطار في الكافتيريا. في الساعة 8:45 صباحًا، يمكن لجميع الطلاب الدخول والانتظار خارج الفصل الدراسي لمعلميهم. إذا لم يتناول الطلاب وجبة الإفطار، فيجب توصيلهم الساعة 8:45 صباحًا. لا يوجد إشراف قبل الساعة 8:30 صباحًا.

MONDAY 11/06:  Welcome Back الاثنين 11/06:  مرحبًا بعودتك

TUESDAY 11/07:  No School for students الثلاثاء 11/07:  لا توجد مدرسة للطلاب

WEDNESDAY 11/8: Student of Month Celebration الأربعاء 11/8: احتفال طالب الشهر

THURSDAY 11/9: Parent Meeting at 9:15am in the cafeteria, Bucket Filler Celebration الخميس 9/11: اجتماع أولياء الأمور الساعة 9:15 صباحًا في الكافتيريا، احتفال بحشو الدلو

Upcoming Important Dates:

  • Nov 14 and 15- Parent Teacher Conferences
  • Nov 22, 23 and 24- No School 
  • Nov 30 – District PTA Meeting Held at Miller