313-827-6850
Miller Elementary

Mustang Week Ahead- October 16, 2023

Greetings Miller Families,

We hope all is well with you and your loved ones. Now that we are at the halfway point of October, we want to send a gentle reminder about dressing for the weather. Students will continue to play outside three times a day as long the temperature/real-feel is above 20 degrees. All students should be wearing a jacket every day. Wearing shorts is no longer appropriate. Many coats and jackets have a label sewn on the inside where you can write your child’s name. This would be very helpful in returning lost jackets to their owner.

نأمل أن يكون كل شيء على ما يرام معك ومع أحبائك. الآن وقد وصلنا إلى منتصف شهر أكتوبر، نريد أن نرسل تذكيرًا لطيفًا بشأن ارتداء الملابس المناسبة للطقس. سيستمر الطلاب في اللعب بالخارج ثلاث مرات يوميًا طالما أن درجة الحرارة/الشعور الحقيقي أعلى من 20 درجة. يجب على جميع الطلاب ارتداء سترة كل يوم. لم يعد ارتداء السراويل القصيرة مناسبًا. تحتوي العديد من المعاطف والسترات على ملصق مخيط من الداخل حيث يمكنك كتابة اسم طفلك. سيكون هذا مفيدًا جدًا في إعادة السترات المفقودة إلى أصحابها.

Last week we had a great time celebrating Spirit Week. Please take the time to look at the photos posted here on the blog and on Dojo. We also celebrated Care to the Core on Thursday. Watch the video for a glimpse of what we did. Thank you to all the parent volunteers who helped make this a great success.

في الأسبوع الماضي قضينا وقتًا رائعًا في الاحتفال بأسبوع الروح. من فضلك خذ الوقت الكافي لإلقاء نظرة على الصور المنشورة هنا على المدونة وعلى Dojo. احتفلنا أيضًا بالرعاية حتى القلب يوم الخميس. شاهد الفيديو للحصول على لمحة عما فعلناه. شكرًا لجميع أولياء الأمور المتطوعين الذين ساهموا في إنجاح هذا العمل.

  • REMINDER that EARLY RELEASE will take place every Tuesday. School will end at 2:25pm. All dismissal procedures remain as normal (busses/pickups) except at the earlier time of 2:25pm

تذكير بأن الإصدار المبكر سيتم كل يوم ثلاثاء. ستنتهي المدرسة في تمام الساعة 2:25 ظهرًا. تبقى جميع إجراءات الانطلاق كالمعتاد (الحافلات/البيك أب) باستثناء وقت مبكر وهو الساعة 2:25 ظهرًا

MONDAY 10/16:  2nd Grade Field Trip  الاثنين 10/16: رحلة ميدانية للصف الثاني

TUESDAY 10/17:  EARLY RELEASE- School ends at 2:25pm الثلاثاء 10/17: إصدار مبكر – تنتهي المدرسة الساعة 2:25 ظهرًا

WEDNESDAY 10/18: 4th and 5th Grade Field Trips الأربعاء 10/18: رحلات ميدانية للصف الرابع والخامس