313-827-6850
Miller Elementary

Tomorrow is the first day of the 2023-2024 school year and we are very excited to welcome our students back. The first bell will ring at 8:55am and dismissal is at 12:05pm.

Welcome back to a great school year!

Thank you to everyone who joined us during our Open House on Friday. It was wonderful to see our students and families. Tomorrow, Monday, August 28 is the official first day of school for all students. School will start at 9:00am and will end at 12:05pm (Half Day).

شكرًا لكل من انضم إلينا خلال البيت المفتوح يوم الجمعة. كان من الرائع رؤية طلابنا وعائلاتنا. غدا الاثنين 28 أغسطس هو أول يوم دراسي رسمي لجميع الطلاب. ستبدأ المدرسة الساعة 9:00 صباحًا وتنتهي الساعة 12:05 ظهرًا (نصف يوم).

Breakfast and lunch will begin on Tuesday with the first FULL day of school.

سيبدأ الإفطار والغداء يوم الثلاثاء مع أول يوم دراسي كامل.

Outdoor supervision of students starts at 8:50am so students should not be dropped off before this time each day, unless they are having breakfast.

يبدأ الإشراف الخارجي على الطلاب في الساعة 8:50 صباحًا، لذا لا يجوز توصيل الطلاب قبل هذا الوقت كل يوم، إلا إذا كانوا يتناولون وجبة الإفطار.

Starting on Tuesday, the doors will open at 8:30am for breakfast.

ابتداءً من يوم الثلاثاء، ستفتح الأبواب عند الساعة 8:30 صباحاً لتناول وجبة الإفطار.

Arrival Procedures

Please refer to the map above for grade level entry door locations.  Upon arrival, students will line up outside in their assigned area.  Please remember that there is NO supervision by staff until 8:50 outside.  It is important to remind children that they must remain in their line, on the spot marked, at all times. Teachers will be outside at 8:50 and will walk students in by 9:00am.  Students arriving after that time will need to have a parent check in to the office. 

يرجى الرجوع إلى الخريطة أعلاه للتعرف على مواقع أبواب الدخول على مستوى الصف الدراسي. عند الوصول، سيصطف الطلاب في الخارج في المنطقة المخصصة لهم. يرجى تذكر أنه لا يوجد إشراف من قبل الموظفين حتى الساعة 8:50 بالخارج. من المهم تذكير الأطفال بأنه يجب عليهم البقاء في صفهم، في المكان المحدد، في جميع الأوقات. سيكون المعلمون في الخارج الساعة 8:50 وسيقومون بإدخال الطلاب بحلول الساعة 9:00 صباحًا. سيحتاج الطلاب الذين يصلون بعد ذلك الوقت إلى قيام أحد الوالدين بتسجيل الوصول إلى المكتب.

Kindergarten students will need to be dropped off directly to the classroom from door 2. 

سيحتاج طلاب رياض الأطفال إلى النزول مباشرة إلى الفصل الدراسي من الباب 2.

We will have numbered balloons to show the location of line up for each grade. We will also have all our staff outside assisting students in finding their new teacher. Students will walk into the building with their teachers using the following doors:

سيكون لدينا بالونات مرقمة لإظهار موقع الصف لكل صف. سيكون لدينا أيضًا جميع موظفينا بالخارج لمساعدة الطلاب في العثور على معلمهم الجديد. سيدخل الطلاب إلى المبنى مع معلميهم باستخدام الأبواب التالية:

  • 1st grade and 4th grade – Main door 
  • 2nd and 3rd grade – Door 10
  • Kindergarten and 5th grade – Door 2

Dismissal/ Parent Pick-Up Procedures

At dismissal, teachers will bring their class outside and stand at the designated area. Parents should remain in their vehicle and pull up to the appropriate area to pick up their child when possible. 

عند الخروج، سيقوم المعلمون بإحضار فصلهم إلى الخارج والوقوف في المنطقة المخصصة. يجب على الوالدين البقاء في سيارتهم والتوجه إلى المنطقة المناسبة لاصطحاب طفلهم عندما يكون ذلك ممكنًا.

  • Lois street will have only one way traffic during arrival and dismissal each day. Traffic will head North towards Michigan avenue.
  • سيكون لشارع لويس حركة مرور في اتجاه واحد فقط أثناء الوصول والمغادرة كل يوم. سوف تتجه حركة المرور شمالًا نحو شارع ميشيغان.
  • Parking in the bus lane is not allowed at any time
  • لا يُسمح بالوقوف في حارة الحافلات في أي وقت
  • Traffic in the parking lot will flow in a one way direction counter clockwise
  • سوف تتدفق حركة المرور في ساحة انتظار السيارات في اتجاه واحد عكس اتجاه عقارب الساعة

Dismissal– If you are dropping off your child, please be sure to follow the traffic directions as shown on the map below. We will all need to work together to ensure the safety of all our students.

Please be sure to review safety rules with your child who will be riding a bus to and from school each day, Talk about the behavior and safety expectations for pick up and drop off locations, the actual bus ride and how to cross the street. The safety of all our students is a priority and we work hard alongside our transportation department to ensure that our students are safe at all times.

يرجى التأكد من مراجعة قواعد السلامة مع طفلك الذي سيستقل الحافلة من وإلى المدرسة كل يوم، وتحدث عن السلوك وتوقعات السلامة لمواقع الركوب والنزول، والركوب الفعلي للحافلة وكيفية عبور الشارع. تعتبر سلامة جميع طلابنا أولوية ونحن نعمل بجد جنبًا إلى جنب مع قسم النقل لدينا لضمان سلامة طلابنا في جميع الأوقات.