313-827-6850
Miller Elementary

Fall Enrollment Open For New Virtual K-12 School

Dearborn Schools plans to reopen for the new school year with face-to-face learning all day every day for our students.


For parents and students who want to continue learning online only, the district is launching the new Dearborn Public Schools Virtual K-12.
Virtual K-12 students will be taught live all-day, every day by Dearborn Public School teachers in a virtual classroom with other online-only students. Classes will follow Dearborn Public Schools curriculum, class times and calendar. The program is open to kindergarten through 12th grade students living in the Dearborn Public Schools district. Students who transfer to or enroll in the Virtual K-12 School are committing to the program for the entire school year.
Parents need to register students for the new school by June 8, 2021 by contacting the school office.
Please visit the Virtual K-12 School website to learn more.

تخطط مدارس ديربورن لإعادة فتح أبوابها للعام الدراسي الجديد من خلال التعلم وجهًا لوجه طوال اليوم كل يوم لطلابنا.

لأولياء الأمور والطلاب الذين يرغبون في مواصلة التعلم عبر الإنترنت فقط ، تطلق المنطقة التعليمية الجديدة الافتراضية لمدارس ديربورن العامة K-12.

سيتم تعليم طلاب المرحلة الافتراضية من رياض الأطفال إلى الصف الثاني عشر على الهواء مباشرة طوال اليوم ، كل يوم من قبل معلمي مدرسة ديربورن العامة في فصل دراسي افتراضي مع طلاب آخرين عبر الإنترنت فقط. ستتبع الفصول منهج مدارس ديربورن العامة وأوقات الحصص والتقويم. البرنامج مفتوح لطلاب رياض الأطفال حتى الصف الثاني عشر الذين يعيشون في منطقة مدارس ديربورن العامة. يلتزم الطلاب الذين ينتقلون إلى المدرسة الافتراضية K-12 أو يلتحقون بها بالبرنامج طوال العام الدراسي بأكمله.

يحتاج أولياء الأمور إلى تسجيل الطلاب في المدرسة الجديدة بحلول 8 يونيو 2021 عن طريق الاتصال بمكتب المدرسة.

يرجى زيارة موقع Virtual K-12 School لمعرفة المزيد.