313-827-6850
Miller Elementary

Community Forum

Greetings Miller Families,

As a community we’ve had wonderful success in establishing safe and consistent traffic guidelines and expectations for the Miller Community.  

 

Thank you for the continued commitment to student safety and support with traffic initiatives. 

Over the past two years the Miller PTA and Administration have teamed up to pursue a $200,000 Safe Routes to School Grant, which will further improve traffic flow and establish safe walking and biking paths for Miller students.   

We are entering a critical stage in the grant process and we need your support.  A Community Forum will be held in the Miller Cafeteria on Tuesday February 26, 2019 from 2 – 3:30 p.m.  Community attendance, feedback and active participation at this meeting is critical to successfully securing the Safe Routes to School Grant. Thank you in advance for taking the time to be part of the positive change we seek for our children and community.  We look forward to seeing you Tuesday February 26, 2019 at 2 p.m.

 

Respectfully,

Radewin Awada – Principal

Miller Elementary

 

تحية لكم أهالي مدرسة ميلر،

لقد حققنا سوياً نجاحًا رائعًا في وضع إرشادات وتوقعات بشأن حركة المرور حول المدرسة. أشكركم على تفانيكم في الحرص على سلامة الطلاب واقدر لكم الدعم المتواصل ونحن على مقربة من فصل الربيع.

على مدى العامين الماضيين، لقد قمت بالتعاون مع فريق جمعية الأهالي من أجل محاولة تأمين منحة بمقدار مائتين ألف دولار بغرض إنشاء مسارات آمنة في جميع الطرقات القريبة من المدرسة. هذا البرنامج سيعمل على تحسين تدفق حركة المرور وإنشاء مسارات آمنة للمشي وركوب الدراجات للطلاب من و إلى المدرسة. نحن الآن ندخل في مرحلة حرجة في عملية طلب هذه المنحة و أنا بحاجة إلى دعمكم.

سوف يعقد منتدى في كافتيريا المدرسة يوم الثلاثاء 26 فبراير 2019 من الساعة 2 إلى 3:30 مساء. أرجو التفضل بحضوركم و سأوف أكون ممنون لتفاعلكم و مشاركتكم بأي آراء أو مقترحات. إن حضوركم ومشاركتكم الفاعلة في هذا الاجتماع سيكون أمر في بالغ الأهمية لضمان الحصول على المنحة بنجاح.

تقبلوا تحياتي

السيد/ عواضة، مدير مدرسة ميلر

Community forum Flyer (1)

bus clip art